De grote voorbereidingspodcast op de Giro d’Italia 2024!
woensdag 1 mei 2024 om 20:05

De grote voorbereidingspodcast op de Giro d’Italia 2024!

Podcast De Ronde van Italië staat op het punt van beginnen en dus is dat reden genoeg voor de WielerFlits Podcast om een gehele aflevering aan de start van de eerste grote ronde te spenderen. Alle kanshebbers voor verschillende klassementen komen aan bod, net als uiteraard een aantal pooltips. Luister snel!

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De grote vraag is niet óf Tadej Pogačar de Giro wint, maar vanaf wanneer hij niet meer is in te halen en met hoe veel etappes op zak hij het mooi geweest vindt. Mocht de Sloveen om wat voor reden dan ook onverhoopt wegvallen, dan belooft het een enorm spannende Ronde van Italië te zijn. Kanttekening daarbij wel is dat het een uiterst magere startlijst onder de klassementsrenners is. Onze verslaggevers Maxim, Niels en Youri leggen de favorieten langs de meetlat.

Naast de favorieten voor het roze en de daarbij komende tactieken, kijken de mannen ook naar het uitgebreide veld met sprinters. Zij krijgen enorm veel kansen deze Giro. Daarnaast bespreken Maxim, Niels en Youri ook de mogelijkheden voor de twaalf Nederlanders en dertien Belgen aan het vertrek. Van wie verwachten zij het meest en welke pooltips móet je hebben deze Giro? Mis niets en luister nu naar een volgepakte Giro-uitzending van de WielerFlits Podcast!


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.