Trek-Segafredo met Gianluca Brambilla en Quinn Simmons in Tour de Wallonie
foto: Cor Vos
dinsdag 20 juli 2021 om 09:15

Trek-Segafredo met Gianluca Brambilla en Quinn Simmons in Tour de Wallonie

Gianluca Brambilla en Quinn Simmons zijn de in het oog springende namen in de ploeg van Trek-Segafredo voor de Tour de Wallonie.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Brambilla won aan het begin van het seizoen de Tour des Alpes Maritimes et du Var. Later werd hij zesde in de GP Industria e Artigianato en vanuit de ontsnapping vierde in de twaalfde Giro-etappe die door Andrea Vendrame werd gewonnen. Vorige maand greep hij in de laatste etappe van La Route d’Occitanie net naast de dagzege. Brambilla heeft vooral kansen op de derde dag, als het peloton door de Ardennen naar Érezée koerst.

Ook Simmons moet de heuvels van Wallonië normaal gezien goed kunnen verteren. Het is alleen gissen naar de vorm van de nog altijd pas 20-jarige Amerikaan. Op het nationaal kampioenschap bleef hij steken op de twintigste plaats en moest hij toegeven dat hij niet goed genoeg was. Net als Brambilla en Simmons maken ook Jakob Egholm, Juan Pedro López, Antonio Nibali en Kiel Reijnen hun debuut in deze ronde. Alex Kirsch gaat op voor zijn derde deelname.

De Tour de Wallonie begint vandaag en duurt tot en met zaterdag.

Selectie flag-us Trek-Segafredo voor de Tour de Wallonie 2021
flag-it Gianluca Brambilla
flag-dk Jakob Egholm
flag-lu Alex Kirsch
flag-es Juan Pedro López
flag-it Antonio Nibali
flag-us Kiel Reijnen
flag-us Quinn Simmons


RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.