Visma | Lease a Bike en TDT-Unibet van de partij in Tour of Norway
Ter Illustratie - foto: Cor Vos
maandag 22 april 2024 om 18:43

Visma | Lease a Bike en TDT-Unibet van de partij in Tour of Norway

De organisatie van de Tour of Norway (23-26 mei) heeft de eerste ploegen bekendgemaakt die in de editie van dit jaar aan de start zullen verschijnen. Visma | Lease a Bike is net als de voorgaande jaren weer van de partij. Ook Tour de Tietema-Unibet heeft een uitnodiging op zak.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De organisatie zal binnenkort de laatste deelnemende ploegen presenteren, maar op de startlijst prijken zeven WorldTeams. Het gaat om Visma | Lease a Bike, Alpecin-Deceuninck, dsm-firmenich PostNL, Intermarché-Wanty, INEOS Grenadiers, Lidl-Trek en BORA-hansgrohe.

Verder hebben ook vijf ProTeams al een uitnodiging ontvangen. Thuisformatie Uno-X Mobility mag zich uiteraard opmaken voor de vierdaagse rittenkoers, net als Tudor, Q36.5, Team Flanders-Baloise en dus TDT-Unibet.

Wie volgt Tulett op?
De dertiende editie van de Tour of Norway begint op donderdag 23 mei en telt vier etappes. Vorig jaar ging de eindzege naar Ben Tulett. De jonge Brit – die tegenwoordig uitkomt voor Visma | Lease a Bike – bleef in het klassement zijn toenmalige ploegmaat Magnus Sheffield en Thibau Nys voor.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.