Vuelta 2013: Movistar heeft voorselectie van elf namen op papier
maandag 12 augustus 2013 om 14:58

Vuelta 2013: Movistar heeft voorselectie van elf namen op papier

Movistar heeft haar voorselectie voor de Vuelta a Espana van 2013 wereldkundig gemaakt. De lijst bestaat uit elf namen, waarvan Alejandro Valverde de kopman is. De Vuelta gaat op 24 augustus van start in Vilanova de Arousa.

De Spanjaard Alejandro Valverde (33) schreef in 2009 al de ronde van zijn eigen land op zijn naam. Tevens won de veteraan al zeven etappes in de Vuelta. Na zijn mislukte Tour de France, waarin hij teleurstellend achtste eindigde, is Valverde gebrand op een goede klassering in de Vuelta.

De ploeg, onder leiding van Eusebio Unzue, kiest acht namen om Alejandro heen. Onder andere Sylvester Szmyd, Eros Capecchi, Jesus en José Herrada en Beñat Intxausti staan op de nominatie om geselecteerd te worden en hun kopman te vergezellen. Na afloop van de Eneco Tour wordt de definitieve selectie naar buiten gebracht.

Voorselectie Movistar voor Vuelta a Espana 2013 (24 augustus-15 september)
Alejandro Valverde, Eros Capecchi, Imanol Erviti, Iván Gutiérrez, Jesús Herrada, José Herrada, Beñat Intxausti, Pablo Lastras, Javier Moreno, Sylvester Szmyd en Eloy Teruel

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.