Winactie: Maak kans op het boek ‘Remco Evenepoel – Ongeremd, de jonge jaren van een lefgozer’
maandag 8 april 2024 om 10:00

Winactie: Maak kans op het boek ‘Remco Evenepoel – Ongeremd, de jonge jaren van een lefgozer’

Charmeur, grapjas, leider, lefgozer, perfectionist en winnaar: wielrenner Remco Evenepoel is het allemaal. Op zijn 24ste heeft de wereldkampioen tijdrijden en Belgische wegkampioen van 2023 al een onwaarschijnlijke jeugd achter de rug. Wil jij het boek ‘Ongeremd, de jonge jaren van een lefgozer’ van Frank Van de Winkel lezen? Doe dan mee met de WielerFlits winactie.

Een must-have voor wielerfans! Op 20 september verschijnt er weer een nieuwe RIDE Magazine. Onze 172 pagina’s dikke najaars-editie staat weer vol met prachtige wielerverhalen om heerlijk van te genieten. Bestel jouw exemplaar nu online voor slechts € 9,95. Snelle beslissers ontvangen 15 euro korting bij FuturumShop. RIDE extra voordelig lezen? Neem dan nu een abonnement en krijg 20% korting!

Remco Evenepoel – Ongeremd’ geeft aan de hand van zeventig getuigenissen van vrienden, familie en trainers een inkijk in zijn eerste zeventien jaar: van zijn schoolavonturen over de voetbaljaren bij RSC Anderlecht, PSV, KV Mechelen en de Rode Duivels tot zijn eerste wielerzege in Bollebeek-Asse.

Hoe werkt het?
1. Geef uiterlijk zondag 14 april 2024 om 18.00 uur jouw antwoord door via onderstaand formulier.

2. Onder de deelnemers met de juiste antwoorden, verloten we de volgende prijzen:

📖 3 x het boek ‘Remco Evenepoel – Ongeremd, de jonge jaren van een lefgozer’ (t.w.v. €24,99)

3. De winnaars worden na afloop via e-mail bekendgemaakt.

Vul hier het formulier in!

RIDE Magazine