Indoor-fietsapp ROUVY komt fietsende abonnees tegemoet met ‘pauzeer’ functie
foto: ROUVY
woensdag 29 mei 2024 om 19:01

Indoor-fietsapp ROUVY komt fietsende abonnees tegemoet met ‘pauzeer’ functie

Materiaalzone Indoor-fietsapp ROUVY komt met een nieuwe functie, namelijk de pauzeer-functie. Vanaf 1 juni 2024 kunnen gebruikers hun abonnement tijdelijk stopzetten. Ook introduceert het online programma een gratis modus.

Abonnees van ROUVY kunnen vanaf 1 juni 2024 een tijdelijke pauze nemen van hun verbintenis. “We begrijpen dat wielrenners in de zomer liever buiten fietsen”, geeft het bedrijf aan in hun persbericht. Wanneer een abonnee zijn of haar account pauzeert, houdt de gebruiker de resterende dagen tegoed.

“Om gebruikers de flexibiliteit te geven om niet voor het platform te betalen als ze het niet gebruiken, maar ook om binnen te rijden als dat nodig is tijdens deze periode, zal ROUVY elke gebruiker de mogelijkheid geven om hun abonnement 180 dagen te pauzeren, met de mogelijkheid om op elk moment weer uit die pauze te halen. Dat kan één keer per kalenderjaar. Als gebruikers af en toe een ritje met ROUVY willen maken, kunnen ze profiteren van een gratis 20 kilometer per maand die ze kunnen rijden terwijl hun abonnement gepauzeerd blijft”, klinkt het.

Naast de pauzeer-optie introduceert ROUVY ook een gratis modus voor voormalige abonnees. Wanneer je niet meer betaalt voor de app, kan je als voormalig gebruiker tot twintig kilometer per maand blijven fietsen. Groepsritten en wedstrijden zijn geen onderdeel van deze gratis versie.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.