Van Aert en Vingegaard gespot op blauw-gele fietsen: hint naar nieuw Tourshirt?
foto: Visma | Lease a Bike
zaterdag 8 juni 2024 om 11:44

Van Aert en Vingegaard gespot op blauw-gele fietsen: hint naar nieuw Tourshirt?

Materiaalzone Wout van Aert en Jonas Vingegaard zijn op hoogtestage in Tignes gespot op speciale fietsen van Cervélo. De kopmannen van Visma | Lease a Bike rijden er hun trainingstochten op blauw-gele uitgaves van de teamfietsen. Mogelijk is dit een hint naar de speciale Tour de France-tenues van het Nederlandse team.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Het Franse DirectVélo trok naar Tignes om daar Van Aert, Vingegaard en Christophe Laporte op te zoeken. De drie zijn er op hoogtestage en hopen zich daar optimaal voor te bereiden op de Tour de France. Eerder werden de blauw-gele fietsen van Cervélo op sociale media ook al gespot door wielerfans, maar goede foto’s waren er nog niet.

De kans bestaat dat de kleuren blauw en geel een hint zijn naar het nieuwe Tour-tenue van Visma | Lease a Bike. De ploeg moet elk jaar een nieuw shirt kiezen, omdat het eigen geel-zwarte tricot te veel op de gele leiderstrui lijkt van de Tour de France.

Afgelopen week dook op sociale media een paars-blauwe variant op van het shirt van Visma | Lease a Bike, maar bij WielerFlits begrepen we dat dit niet het nieuwe Tourshirt betreft.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door DirectVelo (@directvelo)

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.