Alpecin-Deceuninck met andere naam in Ronde van Turkije
foto: Alpecin-Pimapen/Alpecin-Deceuninck
zondag 21 april 2024 om 09:42

Alpecin-Deceuninck met andere naam in Ronde van Turkije

Alpecin-Deceuninck zal in de Ronde van Turkije (21-28 april) met een andere naam op de shirts rijden. Tijdens de achtdaagse rittenkoers kiest de ploeg vanuit sponsoroverwegingen voor de naam Alpecin-Pimapen.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Kunststofverwerkingsbedrijf Deceuninck is druk bezig om zijn positie op de Turkse markt te versterken. “En daarom zullen we overstappen op tenues van Pimapen, een van de Turkse Deceuninck-merken. Bovendien zal ons team gedurende de Ronde van Turkije de naam Alpecin-Pimapen aannemen, om de verbinding met de Turkse markt nog meer te benadrukken.”

Deceuninck hoopt zo zijn marktaandeel en merkzichtbaarheid in Turkije te vergroten. “Door aan te sluiten bij een prominent Turks merk als Pimapen, geloven we dat we nóg beter in contact kunnen komen met onze Turkse doelgroep. Om zo onze aanwezigheid op deze belangrijke markt nog verder uit te bouwen.”

Robbe Ghys, Jensen Plowright, Jonas Rickaert, Ramon Sinkeldam, Henri Uhlig en Simon Dehairs zijn de komende dagen te bewonderen in het aangepaste denim-tenue, al is het nog wel altijd turquoiseblauw. De aanpassing geldt dus alleen voor de Ronde van Turkije.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.