Alpecin-Fenix bouwt ploeg Milaan-San Remo om Mathieu van der Poel
foto: Cor Vos
donderdag 18 maart 2021 om 12:38

Alpecin-Fenix bouwt ploeg Milaan-San Remo om Mathieu van der Poel

Mathieu van der Poel is de uitgesproken kopman van Alpecin-Fenix voor Milaan-San Remo. De Nederlandse kampioen staat zaterdag voor de tweede keer aan de start van de monumentale klassieker. Vorig jaar eindigde Van der Poel als dertiende.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Dit jaar is de kopman van Alpecin-Fenix de topfavoriet voor La Primavera, in tegenstelling tot vorig jaar, toen hij niet in topvorm uit de coronapauze kwam. Het voorjaar van Van der Poel is vooralsnog een groot succes: hij won al een rit in de UAE Tour, Strade Bianche en twee etappes in Tirreno-Adriatico.

Vier Belgen zullen de kopman omringen in de 299 kilometer lange tocht tussen Milaan en San Remo, waaronder Belgisch kampioen Dries De Bondt en Gianni Vermeersch. Petr Vakoč en Kristian Sbaragli maken de selectie van Alpecin-Fenix compleet.

Selectie Alpecin-Fenix voor Milaan-San Remo 2021 (20 maart)
flag-be Dries De Bondt
flag-be Senne Leysen
flag-nl Mathieu van der Poel
flag-it Kristian Sbaragli
flag-cz Petr Vakoč
flag-be Otto Vergaerde
flag-be Gianni Vermeersch

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.