Alpecin-Fenix heeft selectie voor Ronde van Turkije rond
Jasper Philipsen - foto: Cor Vos
vrijdag 9 april 2021 om 12:55

Alpecin-Fenix heeft selectie voor Ronde van Turkije rond

Alpecin-Fenix heeft zijn definitieve selectie voor de Ronde van Turkije bekendgemaakt. Jasper Philipsen is zoals eerder aangegeven de sprintkopman van de Belgische formatie. Alexander Krieger, Sacha Modolo, Jay Vine en Marcel Meisen beginnen in Turkije aan hun wegseizoen.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Philipsen zal zondag met vertrouwen aan de start staan van de Ronde van Turkije, aangezien hij woensdag zijn eerste seizoenszege wist te boeken in de Scheldeprijs. In finishplaats Schoten wist hij Sam Bennett en Mark Cavendish van de zege te houden. Die laatste komt Philipsen ook weer tegen in Turkije.

“Turkije is erbij gekomen omdat er wat wedstrijden zijn weggevallen voor mij zoals de UAE Tour, Parijs-Roubaix en wat Franse koersen. De conditie zit goed, dus ik zou het jammer vinden om al te gaan rusten. Daarna is het waarschijnlijk een hoogtestage richting de Tour en wat voorbereidingswedstrijden”, vertelde Philipsen na de Scheldeprijs.

Philipsen heeft dit seizoen al wat wedstrijden in de benen, maar Krieger, Duits kampioen Meisen, Modolo en Vine beginnen zondag pas aan hun seizoen. De selectie bestaat verder nog uit Lionel Taminiaux en Alexander Richardson.

Selectie flag-be Alpecin-Fenix voor Ronde van Turkije (11-18 april)
flag-de Alexander Krieger
flag-de Marcel Meisen
flag-it Sacha Modolo
flag-be Jasper Philipsen
flag-gb Alexander Richardson
flag-be Lionel Taminiaux
flag-au Jay Vine

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.