Boris Vallée is achtste aanwinst voor Lotto-Belisol in 2014
dinsdag 10 september 2013 om 10:45

Boris Vallée is achtste aanwinst voor Lotto-Belisol in 2014

Lotto-Belisol

foto: Sirotti

Boris Vallée wordt volgend seizoen prof bij de Belgische ploeg Lotto-Belisol. De Belg heeft er een contract getekend voor de komende twee seizoenen. De 20-jarige renner wordt zo de achtste nieuwkomer voor Lotto-Belisol in 2014. Dat staat te lezen op de ploegsite.

Boris Vallée werd dit seizoen Waals kampioen tijdrijden bij de beloften. Hij werd ook Waals kampioen tijdrijden bij de nieuwelingen en juniores. Dit jaar won hij Grand Prix Criquielion (1.2) voor beloften. In 2010 werd hij Olympisch juniorenkampioen in de wegrit, nadat hij vier dagen eerder 6de was geworden in het tijdrijden.

“Het tijdrijden is een punt dat ik nog jaar na jaar tracht te versterken. Maar mijn voorkeur ligt bij de sprint en aanvallend rijden”, zegt de 20-jarige Waal. “Ik ben een klassiek renner, maar red me ook goed in rittenwedstrijden. De komende twee seizoenen wil ik alvast bewijzen dat ik deze stap waard ben door in dienst te rijden van de ploeg.”

Inkomende transfers Lotto-Belisol 2013 > 2014
Sander Armée < Topsport Vlaanderen-Baloise Kris Boeckmans < Vacansoleil-DCM Vegard Breen < Joker-Merida Sean De Bie < Leopard Trek CT Tony Gallopin < RadioShack-Leopard Maxime Monfort < RadioShack-Leopard Pim Ligthart < Vacansoleil-DCM Boris Vallée < Beloften

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.