Chaves rijdt Parijs-Nice en Ronde van Catalonië in voorbereiding op Giro
Foto: Sirotti
zaterdag 27 januari 2018 om 10:21

Chaves rijdt Parijs-Nice en Ronde van Catalonië in voorbereiding op Giro

Esteban Chaves heeft in een interview met het Franse CyclismActu.net laten weten dat hij voorafgaand aan de Giro d’Italia dit jaar voor het eerst Parijs-Nice zal betwisten en daarna de Ronde van Catalonië. De Colombiaanse klimmer zal zich na deze twee etappekoersen drie weken in Colombia op grote hoogte voorbereiden op de Giro.

De 28-jarige renner van Mitchelton-Scott zit momenteel in Australië, waar hij morgen de Cadel Evans Great Ocean Road Race zal rijden en daarna de Herald Sun Tour. Voor Chaves zal het de eerste race worden na zijn val in de Giro dell’Emilia, waar hij zijn schouderblad brak.

Parijs-Nice begint op 4 maart en eindigt op 11 maart. Acht dagen later start de Ronde van Catalonie, die tot 25 maart duurt. In de laatste zes weken voor de Giro, die op 4 mei start in Israël, zal hij nog drie weken op hoogtestage gaan in zijn geboorteland.

RIDE Magazine
3 Reacties
Sorteer op:
27 januari 2018 10:35
Parijs - Nice lijkt me niet zijn koers met grote kans op waaiers ... Hopelijk is hij weer de oude; een van de leukere renners en in vorm grote kanshebber op podiumplek.
27 januari 2018 11:12
Bron van CyclismActu.net is een interview van Velon CC met Chaves,

Doe alstublieft even onderzoek naar de bron ipv C/P.
27 januari 2018 11:39
Edit redactie: Dank! Is aangepast!

Om te reageren moet je ingelogd zijn.