Cian Uijtdebroeks voor slotrit O Gran Camiño: “Podium en jongerentrui zijn niet hoofddoel”
foto: Cor Vos
Nick Doup
zondag 25 februari 2024 om 07:06

Cian Uijtdebroeks voor slotrit O Gran Camiño: “Podium en jongerentrui zijn niet hoofddoel”

Video Cian Uijtdebroeks maakt met nog een etappe te gaan in O Gran Camiño nog altijd kans op het eindpodium in O Gran Camiño. De jonge Vlaming van Visma | Lease a Bike is vierde, met 20 seconden achterstand op nummer drie Jefferson Cepeda. Vandaag wacht nog een bergetappe, waarin hij ook moet afrekenen met Lenny Martinez in de strijd om de jongerentrui.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Een podiumplaats kan altijd mooi zijn, maar het hoofddoel is de overwinning met Jonas Vingegaard veiligstellen. Een plaats opschuiven en de jongerentrui behouden, dat is het tweede doel”, legt hij uit in gesprek met WielerFlits.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.