Een nieuwe auto voor Mathieu van der Poel, maar dit keer geen Lamborghini
foto: Cor Vos
woensdag 17 april 2024 om 13:18

Een nieuwe auto voor Mathieu van der Poel, maar dit keer geen Lamborghini

Het is geen geheim dat Mathieu van der Poel een liefhebber is van snelle wagens. De Nederlander is al een tijdje ambassadeur van Lamborghini, maar in zijn wagenpark staat nu ook een… Porsche.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Het gaat om de Porsche 911 GT3 RS. De nieuwe rode bolide van de wereldkampioen is zeker niet goedkoop. Het prijskaartje zou schommelen rond de 350.000 euro. Maar zoals we weten, heeft Van der Poel een deal met Volkswagen Group. Daartoe behoort naast Lamborghini ook Porsche.

Op een filmpje op Instagram is te zien dat de renner van Alpecin-Deceuninck met een Belgisch kenteken rondrijdt met daarop M-95-RS. De M verwijst naar Mathieu, 95 naar zijn geboortejaar 1995 en RS slaat dan weer op de extreemste GT3.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.