Giro 2015: Opgave Manuel Belletti (Southeast)
donderdag 21 mei 2015 om 14:02

Giro 2015: Opgave Manuel Belletti (Southeast)

Sprinter Manuel Belletti (Southeast) heeft de Ronde van Italië verlaten. De 29-jarige renner kneep in de twaalfde rit in de remmen en is daarmee de elfde uitvaller in deze 98ste Giro d’Italia.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
Vorig jaar wist de Italiaan zijn thuisronde ook al niet te volbrengen. Hij stapte toen in de 14e etappe af, nadat hij eerder die ronde zwaar ten val was gekomen. In de huidige ronde boekte Belletti in de zesde en zevende etappe zijn beste resultaat. In beide ritten eindigde hij als vierde in de daguitslag. De reden van zijn opgave is nog niet bekend.

Door het uitvallen van Belletti zijn er nu nog 186 renners in koers.

RIDE Magazine
1 Reacties
Sorteer op:
21 mei 2015 17:49
Zonde. Toch een aantal mooie ereplaatsen behaald. Voor m'n poultje wel gunstig ;)

Om te reageren moet je ingelogd zijn.