Giro 2024: Filippo Ganna vermijdt valpartij na lichte botsing met fan
screenshot Eurosport
vrijdag 10 mei 2024 om 15:13

Giro 2024: Filippo Ganna vermijdt valpartij na lichte botsing met fan

Filippo Ganna kreeg vlak na de start van zijn tijdrit in de Giro te maken met een niet-oplettende fan. De Italiaanse kampioen reed tegen de arm van een toeschouwer, die enkel en alleen bezig was met de aandacht te trekken van de camera’s. Ganna kon een valpartij wel vermijden.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De hardrijder van INEOS Grenadiers schudde na de lichte botsing wel met zijn hoofd. Ook op sociale media gaan de beelden snel rond. Onder meer de organisatie van de Giro d’Italia deelde de beelden: “Wees niet die persoon. Heb respect voor de renners. Heb respect voor de wedstrijd”, zeggen zij.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.