Greg Van Avermaet op verkenning voor Omloop Het Nieuwsblad
dinsdag 26 februari 2019 om 14:59

Greg Van Avermaet op verkenning voor Omloop Het Nieuwsblad

Special Het Belgische openingsweekend staat voor de deur. Greg Van Avermaet heeft vandaag als een van de eersten de Omloop Het Nieuwsblad verkend. De tweevoudig winnaar (2016, 2017) werd op de Muur van Geraardsbergen gespot door fotograaf Glenn Coessens. Bekijk hieronder de foto’s.

De olympisch kampioen liet dit seizoen al merken over een goeie vorm te beschikken. Zo won hij een rit in de ronde van Valencia en ook in de ronde van Oman reed hij twee maal podium. Toch is dat geen garantie op succes in het voorjaar. Vorig jaar reed hij een gelijkaardig programma, maar de grote overwinning bleef uit. Dit jaar wil Van Avermaet met zijn nieuwe team CCC de glorietijden van 2017 herbeleven.

Van Avermaet is de uitgesproken kopman. Daarvoor wordt hij in het voorjaar bijgestaan door drie Belgen: Nathan Van Hooydonck, Guillaume Van Keirsbulck en Gijs Van Hoecke. Ook trouwe luitenanten Michael Schär en Francisco Ventoso zijn weer van de partij. Wie ook een belangrijke rol zal spelen is Lukasz Wisniowski. Hij reed vorig jaar naar de tweede plaats in de Omloop Het Nieuwsblad.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.