Is Arnaud De Lie helemaal terug na nieuwe zege? “Ik heb veel vooruitgang geboekt, ook mentaal”
foto: Cor Vos
donderdag 9 mei 2024 om 19:34

Is Arnaud De Lie helemaal terug na nieuwe zege? “Ik heb veel vooruitgang geboekt, ook mentaal”

Arnaud De Lie won donderdag het Circuit de Wallonie. De snelle man van Lotto Dstny was de beste in de massasprint en pakte zo zijn derde zege in twee weken tijd. “Mijn conditie verbetert gestaag”, zei De Lie na afloop via de officiële kanalen van zijn team.

De mannen van Lotto Dstny reden de hele dag op kop in functie van De Lie, die na afloop dan ook dankbaar was voor het werk van zijn ploeggenoten. “Ik weet niet hoeveel kilometer Victor Campenaerts op kop heeft gereden, maar het was in ieder geval indrukwekkend. De jongens hebben het weer fantastisch gedaan vandaag. Het betekent veel voor me dat ik dan ook effectief kan winnen.”

“In de sprint liep alles goed”, ging De Lie verder. “Lionel Taminiaux lanceerde me en met Milan Menten hadden we nog een back-up. Dat is natuurlijk een luxe-situatie. Ik voel nu me nu zelf helemaal terug in orde. Dat is te danken aan die rustpauze. Tijdens die afwezigheid heb ik veel vooruitgang geboekt, vooral mentaal. Mijn conditie verbetert ook gestaag, dus ik kijk uit naar wat er nog moet komen dit seizoen.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.