Jan Ullrich feliciteert oud-neefje Georg Steinhauser na ritzege in Giro
foto's: Cor Vos
woensdag 22 mei 2024 om 18:42

Jan Ullrich feliciteert oud-neefje Georg Steinhauser na ritzege in Giro

Jan Ullrich zal met plezier naar de zeventiende etappe van de Giro d’Italia gekeken hebben. De ritzege ging namelijk naar Georg Steinhauser, die jarenlang het neefje was van Der Jan. Op sociale media deelt Ullrich uitgebreid zijn felicitaties aan de 22-jarige Steinhauser.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Mijn respect en welgemeende felicitaties, Georg”, schrijft de inmiddels 50-jarige Ullrich op Instagram. Hij zag woensdag zijn jonge landgenoot de Giro-bergetappe naar de Passo Brocon winnen na een solo van 33 kilometer. “Wat een fabelachtige etappe, wat een succes! Je hebt het geflikt en je verdient dit!”

Ullrich was jarenlang de oom van Georg Steinhauser. Georgs tante Sara Steinhauser had namelijk tot 2017 een relatie met Ullrich, zij waren twaalf jaar getrouwd. De familie-Steinhauser had nog meer banden met Der Jan, want Tobias Steinhauser (de vader van Georg) was nog ploegmaat van Ullrich in zijn periode bij Telekom en Bianchi.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.