Mathieu van der Poel start in Tábor ondanks overlijden opa Poulidor
foto: Cor Vos
donderdag 14 november 2019 om 08:23

Mathieu van der Poel start in Tábor ondanks overlijden opa Poulidor

Mathieu van der Poel rijdt zaterdag ‘gewoon’ de Wereldbeker veldrijden in Tábor. Woensdag overleed zijn opa Raymond Poulidor, maar daarvoor wijzigt de wereldkampioen zijn programma niet. Ook broer David mist geen wedstrijden.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De begrafenis van Poulidor is komende dinsdag. De familie Van der Poel, met vader Adrie, moeder Corinne (dochter van Poulidor) en David en Mathieu, zal van maandag tot en met woensdag daarvoor afreizen naar Frankrijk, waar de begrafenis plaatsvindt.

Zondag staat voor Mathieu van der Poel nog de DVV Verzekeringen Trofee-cross in Hamme op het programma. Daar start de wereldkampioen ook.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.