Mathieu van der Poel toont in flitsend filmpje voor het eerst zijn nieuwe regenboogtrui
foto: Cor Vos
vrijdag 15 december 2023 om 17:07

Mathieu van der Poel toont in flitsend filmpje voor het eerst zijn nieuwe regenboogtrui

Video Mathieu van der Poel keert zaterdag terug in de cross tijdens de X2O Trofee-manche in Herentals. Het is voor het eerst dat we hem op de crossfiets zien in zijn nieuwe regenboogtrui. Afgelopen februari werd hij in Hoogerheide immers voor de vijfde keer wereldkampioen. Dat hij zin heeft om weer te crossen, laat het filmpje niet aan de verbeelding over.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De 28-jarige Nederlander van Alpecin-Deceuninck zal de komende weken in totaal veertien crossen afwerken. Vooral rond Kerstmis en Oud & Nieuw heeft MVDP het druk. In januari gaat hij ook op wegstage naar Spanje, waarna hij nog heel even terugkomt in het veldrijden. Het WK in Tábor begin februari is de grootste afspraak van zijn winter. Daar wil hij een zesde wereldtitel veroveren en zou hem op slechts één titel van recordhouder Eric De Vlaeminck brengen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door MVDP (@mathieuvanderpoel)


RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.