Met deze ploeggenoten rijdt Mathieu van der Poel in de Sarthe
maandag 8 april 2019 om 19:33

Met deze ploeggenoten rijdt Mathieu van der Poel in de Sarthe

Mathieu van der Poel zet zijn voorjaar op de weg voort in de Circuit Cycliste Sarthe. De Nederlands kampioen van Corendon-Circus rijdt in Frankrijk vier etappes in de regio Pays de la Loire, ter voorbereiding op de heuvelklassiekers die hij rijdt.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

In de Vlaamse Hoogmis wist Van der Poel bij zijn debuut een vierde plaats te behalen. Uit de selectie in de Ronde van Vlaanderen doen ook Stijn Devolder en Otto Vergaerde mee in de Sarthe. De selectie wordt compleet gemaakt door Jimmy Janssens, Marcel Meisen en Philipp Walsleben.

Het Circuit Cycliste Sarthe is voor de kopman Van der Poel een opwarmer voor de Brabantse Pijl (17 april) en de Amstel Gold Race (21 april), waar hij zich weer zal meten met de wereldtop.

Selectie Corendon-Circus voor Circuit Cycliste Sarthe 2019 (9-12 april)
flag-be Stijn Devolder
flag-be Jimmy Janssens
flag-de Marcel Meisen
flag-nl Mathieu van der Poel
flag-be Otto Vergaerde
flag-de Philipp Walsleben

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.