Mitchelton-Scott mikt in Strade Bianche opnieuw op Durbridge en Juul-Jensen
Luke Durbridge - foto: Cor Vos
woensdag 6 maart 2019 om 15:08

Mitchelton-Scott mikt in Strade Bianche opnieuw op Durbridge en Juul-Jensen

Mitchelton-Scott heeft telkens renners in de top-10 gehad de laatste twee edities van Strade Bianche. In 2017 met Luke Durbridge (zesde) en Christopher Juul-Jensen (zevende), vorig jaar met Robert Power (zesde). Hoewel het zich niet bij de grote favorieten rekent, weet het dus wat er nodig is voor een goed resultaat.

Durbridge en Juul-Jensen zijn er opnieuw bij namens de Australische ploeg, terwijl Power de ploeg afgelopen winter verruilde voor Team Sunweb. “Het is erg zwaar, nogal heuvelachtig en technisch, maar het is een koers dit ik erg graag rijd”, zegt Durbridge in een perscommuniqué. “Ik hoop dan ook dat we een goede prestatie kunnen neerzetten met de ploeg.”

“Het openingsweekend was goed, ook al behaalde de ploeg niet de resultaten waarop was gehoopt. We hadden echter nogal wat pech met Matteo Trentin, die tweemaal viel in twee dagen en we zaten wat te ver van achteren toen het er echt om spande”, blikt de Australische wegkampioen terug.

Naast Durbridge en Juul-Jensen maakt Nick Schultz zijn Europese seizoensdebuut voor de ploeg, nadat hij deze winter overstapte van Caja Rural-Seguros RGA. De Australiër was al tweede in de Herald Sun Tour. Brent Bookwalter en de jongelingen Edoardo Affini, Callum Scotson en Rob Stannard maken de ploeg compleet.

Selectie flag-au Mitchelton-Scott voor flag-it Strade Bianche
flag-it Edoardo Affini
flag-us Brent Bookwalter
flag-au Luke Durbridge
flag-dk Chris Juul-Jensen
flag-au Callum Scotson
flag-au Nick Schultz
flag-au Rob Stannard

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.