Nieuwe ploeg Tolhoek, zorgen bij Israel-Premier Tech en gaat Van der Poel mountainbiken?
foto: Cor Vos
dinsdag 28 november 2023 om 18:45

Nieuwe ploeg Tolhoek, zorgen bij Israel-Premier Tech en gaat Van der Poel mountainbiken?

Podcast November is alweer bijna om en dat betekent dat we weer een maand dichterbij de start van het het wegseizoen zijn. We laten in de WielerFlits Podcast bij hoge uitzondering de cross even links liggen, want rechtsom – het lijkt wel politiek – zijn er een aantal nieuwtjes te melden over andere disciplines.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Maxim en Youri beginnen de aflevering met Mathieu van der Poel. In de media is de laatste maanden een beeld ontstaan dat de kopman van Alpecin-Deceuninck mogelijk het mountainbiken laat vallen op de Olympische Spelen van Parijs. Onze mannen buigen zich over dit vraagstuk en gaan ook dieper in op zijn mogelijke programma. 

Dan is er ook nieuws over de toekomst van Antwan Tolhoek. De klimmer kon niet rekenen op een langer verblijf van Lidl-Trek en zoekt een opvallend oord op. Tot slot passeert ook Israel-Premier Tech de revue. Na het uitbreken van het conflict in het Midden-Oosten, raakt dat die ploeg hard. Hoe dat zit, luister je in een fonkelnieuwe WielerFlits Podcast!


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.