Toon Aerts neemt extra rust na Amerikaanse campagne
Toon Aerts - foto: PhotoPress.be
donderdag 4 oktober 2018 om 11:45

Toon Aerts neemt extra rust na Amerikaanse campagne

Toon Aerts slaat aanstaande zaterdag de Brico-veldrit in Meulebeke over. De veldrijder van Telenet-Fidea zou aanvankelijk starten in de Berencross, maar heeft besloten om extra rust in te lassen na zijn trip naar de Verenigde Staten. Aerts won daar de crossen van Waterloo en Iowa City.

Zondag komt hij wel aan de start aan de Hotondcross in Ronse. “Ik heb twee weken in Amerika gezeten en ben pas sinds dinsdag terug. Het uurverschil en de lange reis hangen zeker nog in mijn kleren en daarom pas ik sowieso voor de Berencross van Meulebeke. Ik wil zo lang mogelijk recupereren om goed te zijn voor de wedstrijd op zondag in Ronse”, citeert persbureau Belga de leider in de wereldbeker.

Zaterdag maakt Mathieu van der Poel in Meulebeke zijn seizoensdebuut. Ook Wout van Aert en Lars van der Haar staan er aan het vertrek. De drie staan ook zondag in Ronse aan de start.

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
4 oktober 2018 11:52
Denk niet dat die jet-leg echt mee speelt... eerder verstandig om niet te veel hooi op de vorm te nemen om De huidige conditie zo lang mogelijk te rekken.
    4 oktober 2018 12:05
    Precies, het is een verstandige beslissing met oog op het verdere seizoen.
4 oktober 2018 12:20
Het spant er ook nog niet om. Mathieu is ook nog in geen velden te bekennen.
4 oktober 2018 13:08
Aerts gooit dit jaar alles op winst in de wereldbeker, zonder twijfel
    4 oktober 2018 22:10
    Waar hij natuurlijk volstrekt gelijk in heeft. Maakt nu al duidelijke keuzes. Zegt lucratieve crossen af en dat is een goed signaal !

Om te reageren moet je ingelogd zijn.