Tour 2022: Tijdverlies voor Urán, Caruso, Haig, Meintjes en Woods
foto: Cor Vos
zondag 3 juli 2022 om 18:23

Tour 2022: Tijdverlies voor Urán, Caruso, Haig, Meintjes en Woods

De hectische finale in de derde etappe van de Tour de France heeft voor enkele slachtoffers gezorgd in het algemeen klassement. Onder meer Rigoberto Urán, Jack Haig, Damiano Caruso, Louis Meintjes en Michael Woods hebben tijdverlies opgelopen in Sønderborg.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Op tien kilometer van de finish was er bij een wegversmalling een valpartij in het peloton. Veel renners die achter die breuk zaten, kwamen daarna niet meer terug bij het voorste deel. Een grote groep kwam op 39 seconden van ritwinnaar Dylan Groenewegen over de finish.

Onder meer potentiële klassementsrenners Rigoberto Urán (EF Education-EasyPost), Damiano Caruso, Jack Haig (Bahrain Victorious), Louis Meintjes (Intermarché-Wanty-Gobert), Guillaume Martin (Cofidis), Michael Woods (Israel-Premier Tech), Giulio Ciccone (Trek-Segafredo) en Thibaut Pinot (Groupama-FDJ) zaten in die groep op 39 seconden achter de concurrentie.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.