Van der Hoorn na nieuwe overwinning: “Vol gaan en hopen dat je ze voor kan blijven”
foto: Sirotti
zaterdag 15 september 2018 om 16:04

Van der Hoorn na nieuwe overwinning: “Vol gaan en hopen dat je ze voor kan blijven”

Taco van der Hoorn boekte na een eerdere zege in de Binckbank Tour in de Primus Classic zijn tweede zege van het seizoen. Met een ultieme aanval in de laatste kilometer was de Roompot-Nederlandse Loterij-coureur zijn vluchtgenoten te slim af. In het flashinterview na afloop vertelt hij: “Ik hoopte een goede uitslag te rijden, maar de heuvels lagen vrij ver van de finish, dus ik moest er vroeg aan beginnen en dan hopen dat je een leuk groepje meekrijgt. In de laatste tien kilometer zijn we pas volle bak gaan rijden en toen is het gelukt. Mooi uitgespeeld.”

“Ik probeer elke wedstrijd te kijken waar mijn kansen liggen en hoe ik hem kan winnen”, gaat Van der Hoorn verder, “Vandaag was het gewoon vol gaan en hopen dat je ze voor kan blijven. In Antwerpen lukte dat net niet, maar nu had ik dat beetje geluk wel.”

RIDE Magazine
4 Reacties
Sorteer op:
15 september 2018 16:49
Hallo Jumbo!!
15 september 2018 18:58
Ongelooflijk eigenlijk dat zo’n renner, die niet de snelste is in de sprint, WEL meermaals in een winnende vlucht kan zitten EN winnen.
Trouwens, in de Eneco tour, sorry BinckBank, reed ie ook bijna top10.
Klasse renner.
15 september 2018 19:03
Ben benieuwd als hij zich direct zal meten met de toppers, hoe hij er dan voor staat.
16 september 2018 11:08
En weten we uit het interview op Sporza dat Taco onderweg lekker "gepeesd" heeft. En om te bewijzen dat "gepeesd" juist is.
https://www.encyclo.nl/begrip/pezen

Om te reageren moet je ingelogd zijn.