Wanty-Groupe Gobert bevestigt terugkeer Wesley Kreder
maandag 29 augustus 2016 om 16:12

Wanty-Groupe Gobert bevestigt terugkeer Wesley Kreder

Wesley Kreder keert terug naar Wanty-Groupe Gobert. De 25-jarige renner heeft een contract getekend voor twee seizoenen.

Kreder stond in 2014 ook al een seizoen onder contract bij de Waalse ploeg. Aan het einde van dat seizoen stapte hij over naar Roompot-Oranje Peloton. “Ik ben blij me weer bij Wanty-Groupe Gobert te kunnen voegen in 2017. Ik heb goede herinneringen aan de ploeg”, zegt Kreder in het bericht van de ploeg.

Algemeen manager Jean-François Bourlart is blij de Nederlandse renner weer te mogen verwelkomen bij Wanty-Groupe Gobert. “Hij is een renner die perfect in onze visie past. Hij zal heel nuttig zijn in de sprintvoorbereiding voor Kenny Dehaes. Hij is ook in staat om voor eigen kans te gaan. Bovendien kan hij zijn plan in de klassiekers trekken.”

Afgelopen juni was Kreder nog succesvol in de tweede rit van de Ster ZLM Toer.

RIDE Magazine
7 Reacties
Sorteer op:
29 augustus 2016 16:22
Jammer, verrassend.
29 augustus 2016 16:23
Jammer voor wie? Voor Wanty? Wesley Kreder rijdt al een paar jaar niet echt geweldig rondt, die mag blij zijn met deze transfer.
29 augustus 2016 22:59
De Kredertjes brengen niet wat een paar jaarterug werd gehoopt / verwacht helaas.
29 augustus 2016 23:06
De Kreders zijn helemaal passé. Lijken wel dopingbroers.
30 augustus 2016 09:14
Niemand kan ontkennen dat de prestaties van de Kreders nou niet bepaald een opwaardse lijn vertonen. Jammer, want met name Wesley en Michel leken veel belovend.
30 augustus 2016 12:15
de Kreders leken een grote enclave te gaan vormen op hoog niveau; maar er is weinig voortgang geboekt. jammer wel; het leek zo mooi te kunnen worden.
30 augustus 2016 12:26
@RiGHT

Daar zeg je wat , die zijn zo'n jaar or 2 /3 geleden tot in de hemel geprezen , ze zouden het maken. Aan Danny van Poppel, Moreno Hofland en Dylan Groenewegen zie je hoe moeilijk het is om aan te schuiven bij de echte top , Danny probeert dat nu ook al weer een paar jaar met hele kleine stappen vooruit , Dylan begint pas en lijkt iets sneller aan de top te komen en Moreno , ja Moreno , die is van een soort Belgische voorjaarwedstrijden omgebouwd tot sprinter waarbij het allemaal net niet lukt.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.