Wielertransfers 2020: Riccardo Minali, Sarah Roy
foto: Cor Vos
zaterdag 19 oktober 2019 om 19:41

Wielertransfers 2020: Riccardo Minali, Sarah Roy

Met het einde van het wielerseizoen in zicht, beginnen de plekjes voor 2020 steeds schaarser te worden. In de rubriek Wielertransfers geven we een overzicht van de laatste verschuivingen in het peloton.

Riccardo Minali
Voor Riccardo Minali is er volgend jaar geen plaats meer bij Israel Cycling Academy. De snelle Italiaan laat dit weten aan TuttoBici. Hij acht de kans niet groot dat hij volgend jaar nog een plaatsje bij een ploeg heeft: “Inmiddels ben ik niet optimistisch meer.”

Minali maakte in 2017 zijn profdebuut bij Astana. Aan het einde van vorig seizoen verruilde hij het Astana-blauw voor het tenue van Israel Cycling Academy.

Sarah Roy
Sarah Roy blijft bij Mitchelton-Scott. De Australische renster heeft haar contract bij het team van Annemiek van Vleuten met één jaar verlengd. De 33-jarige Roy kende niet haar beste jaar wegens problemen aan haar dijbeenslagader, waaraan ze inmiddels is geopereerd.

In 2020 wil de Australische renster goed voor de dag komen in de klassiekers. “Het idee is om veel consistenter te rijden en nog meer kracht te hebben dan de afgelopen jaren”, laat de opgeluchte Roy weten aan haar ploeg.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.