Wout van Aert en Dylan van Baarle verkennen alvast parcours Parijs-Roubaix
foto: Instagram Stab Vélodrome
woensdag 21 december 2022 om 19:08

Wout van Aert en Dylan van Baarle verkennen alvast parcours Parijs-Roubaix

Jumbo-Visma is er vroeg bij met de voorbereidingen op het seizoen 2023. De Nederlandse ploeg heeft een deel van het parcours van Parijs-Roubaix namelijk al verkend, is te zien op social media. Kopman Wout van Aert deelde op Strava zijn training van ruim 115 kilometer.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Van Aert en Dylan van Baarle trokken in ieder geval met Edoardo Affini, Mick van Dijke, Timo Roosen door Noord-Frankrijk. Zij gingen van start in de buurt van Denain, van waaruit ze in noordelijke richting trokken voor een training van 115 kilometer. Daar deed de ploeg drie en een half uur over, valt op te maken uit de Strava-cijfers van WVA.

De Belg wist afgelopen seizoen tweede te worden in de Helleklassieker en was het jaar ervoor zevende. Opvallend is dat Van Aert de verkenning deed op de nieuwe Cervélo Soloist. Dat is een van de meest allround fietsen uit de stal van Cervélo. Voor onze rubriek Materiaalzone hebben we de Soloist eerder dit najaar mogen testen.

Volgend seizoen staat Parijs-Roubaix op de kalender voor zondag 9 april 2023. Jumbo-Visma heeft dan met Dylan van Baarle en Wout van Aert de titelverdediger en de runner-up van 2022 in de ploeg.

Wedstrijdprogramma

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.