Volg hier de 32ste GP de Plumelec-Morbihan 2022

zaterdag 14 mei 2022 om 12:20
Volg hier de 32ste GP de Plumelec-Morbihan 2022

Er wordt vandaag weer gekoerst in Frankrijk, er staat namelijk de GP de Plumelec-Morbihan op het programma. De drie laatste winnaars van de Franse eendagskoers zijn Arne Marit, Benoît Cosnefroy en Andrea Pasqualon. Dit jaar staan er ook een heleboel grote namen aan de start van de GP de Plumelec-Morbihan. Volg Hier op WielerFlits het koersverloop!

De renners krijgen in Frankrijk een heuvelachtig parcours voorgeschoteld. Vanaf de start in Grand-Champ zal er direct een afdaling het peloton opwachten, die op zijn beurt al snel wordt opgevolgd door een eerste heuvel. Dit stramien wordt de hele dag gevolgd. Echt zwaar zijn de heuvels niet, maar de opeenvolging zal zeker in de kleren kruipen van de renners.

Net zoals de start, ligt de finish in Grand-Champ. Na een tocht van 185,4 kilometer zal er daar een renner tot winnaar gekroond worden. Wie volgt Belg Marit op? We zien onder meer Alexander Kristoff, Bryan Coquard, Arnaud De Lie, Stan Dewulf en Niccolò Bonifazio op de deelnemerslijst. Ook titelverdediger Marit gaat van start.

Het startsein wordt gegeven om 12.35 uur, de winnaar wordt tussen 16.50 en 17.10 uur over de streep verwacht in Grand-Champ. De GP de Plumelec-Morbihan is vanaf 15.15 uur rechtstreeks te zien via de Eurosport Player.

Links
Website organisatie
Deelnemerslijst (PCS)

Twitter organisatie
Liveticker (Twitter)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.