Volg hier de derde etappe van de BinckBank Tour 2020

Volg hier de derde etappe van de BinckBank Tour 2020
donderdag 1 oktober 2020 om 12:45

Na een noodzakelijke rustdag op woensdag, gaat de BinckBank Tour vandaag verder met de derde etappe. Wel is het parcours flink aangepast, omdat de geplande start in het Zeeuwse Philippine niet door mag gaan vanwege de Nederlandse coronamaatregelen. Finishplaats Aalter was meedenkend en verzorgt nu ook de start van de derde rit. Jasper Philipsen verdedigt zijn leiderstrui.

“De organisatie ging meteen op zoek naar een alternatief en vond dat bij de geplande aankomstplaats Aalter”, vertelde de organisatie. “Het college van burgemeester en schepenen van Aalter ging graag in op het voorstel om de voorziene lokale ronde zeven keer, in plaats van drie keer, te rijden en dus ook te starten in de gemeente. We krijgen zo een rit van 145 kilometer, volledig op grondgebied Aalter.”

De etappe begint om 13.00 uur aan het kerkhof in Aalter. De finish aan de Europalaan, na een laatste kilometer met een valse knik naar links en een slinger op vijfhonderd meter, is voorzien tussen 16.35 en 17.05 uur. De koers is vanaf 15.00 uur rechtstreeks te volgen via Eurosport, Sporza, Ziggo Sport en GCN.

Links
Voorbeschouwing: BinckBank Tour 2020

Website organisatie
Deelnemerslijst
Parcours etappe 3

Liveticker (organisatie)
Liveticker (Twitter organisatie)
Liveticker (Sporza)

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.