Ann-Sophie Duyck tekent bij Parkhotel Valkenburg

vrijdag 23 november 2018 om 09:17

Ann-Sophie Duyck stapt over naar Parkhotel Valkenburg. De Belgische maakt de Nederlandse ploeg compleet voor 2019. Ze verlaat na twee jaar het Cervélo-Bigla Cycling Team.


Duyck is naast Sofie de Vuyst de tweede Belgische wielrenster in de selectie van het Nederlandse team. “Ik ben heel erg blij bij Parkhotel Valkenburg Cycling Team te kunnen gaan rijden. Het is een ploeg met een open en transparant beleid, lange termijnvisie en heel belangrijk de omkadering bestaat uit mensen met het hart op de juiste plek en de nodige wielerkennis. Daarnaast voel ik mij als renster en als tijdrijdster gewaardeerd”, zegt Dyck in het persbericht van de ploeg.

“Met Ann-Sophie hebben we een renster met veel ervaring en power”, laat de teamleiding weten op de website van de ploeg. “Haar sterke tijdrit, juiste mentaliteit en zeer allround capaciteiten zullen komende jaren een positieve uitwerking hebben op het gehele team. Wij zijn ervan overtuigd dat er mooie resultaten als team en individueel zullen gaan volgen. Wij hopen dat Ann-Sophie zich helemaal op haar plek gaat voelen in dit nieuwe team, maar na afgelopen kennismakingsweekend hebben wij daar alle vertrouwen in.”

Cervélo-Bigla, de ploeg waar Dyck vertrekt, kwam gisteren negatief in het nieuws. De ploegmanager zou er een schrikbewind voeren.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.