‘BORA-hansgrohe hengelt naar diensten Oier Lazkano en Roglic’ maatje Jan Tratnik’
Jan Tratnik - foto: Cor Vos
donderdag 14 maart 2024 om 14:25

‘BORA-hansgrohe hengelt naar diensten Oier Lazkano en Roglic’ maatje Jan Tratnik’

BORA-hansgrohe wil Jan Tratnik overnemen van Visma | Lease a Bike. Dat meldt Het Nieuwsblad. De Sloveen is einde contract bij de Nederlandse formatie en een goede vriend van Primoz Roglic, die afgelopen winter al de overstap maakte naar de Duitse ploeg. Naast Jan Tratnik staat ook Oier Lazkano in de belangstelling van BORA-hansgrohe, aldus de Vlaamse krant.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Tratnik kwam in 2023 naar Visma | Lease a Bike, op voorspraak van Roglic. Dit seizoen won hij al de Omloop Het Nieuwsblad, maar zijn contract loopt eind dit seizoen af, waardoor de weg open zou liggen om zijn vriend te volgen naar BORA-hansgrohe.

Datzelfde BORA-hansgrohe zou ondertussen ook al een concreet voorstel hebben gedaan aan Oier Lazkano. De verbintenis van de Spaans kampioen, die dit voorjaar al indruk maakte met een zege in de Clasica Jaén en een derde plaats in Kuurne-Brussel-Kuurne, bij Movistar loopt eind 2024 af.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.