BORA-hansgrohe verlengt contracten sprintaantrekkers Ackermann
foto: Cor Vos
donderdag 24 oktober 2019 om 19:09

BORA-hansgrohe verlengt contracten sprintaantrekkers Ackermann

BORA-hansgrohe heeft met Pascal Ackermann de beschikking over een Duitse topsprinter. De WorldTour-formatie hoopt op grote successen met de voormalig wegkampioen en heeft dan ook de contracten verlengd van diens sprintaantrekkers Rüdiger Selig, Andreas Schillinger en Michael Schwarzmann.

“We willen er alles aan doen om Pascal op zijn gemak te laten voelen”, zo vertelt teammanager Ralph Denk tegenover radsport-news. “We zijn dan ook blij dat Rüdiger, Andreas en Michael langer bij de ploeg zullen blijven.” De drie Duitsers hopen Ackermann nog eens twee seizoenen naar overwinningen te piloteren. De 25-jarige Ackermann verlengde eerder al zijn contract tot en met 2021.

Dit betekent dat Schillinger (36) en Schwarzmann (28) aan hun elfde seizoen zullen beginnen in het tenue van BORA-hansgrohe. Beide renners waren er al bij vanaf het prille begin, toen de ploeg nog door het leven ging als Team NetApp. De 30-jarige Selig verruilde in 2015 Team Katusha voor de Duitse formatie. Sprintkopman Ackermann wist dit seizoen maar liefst dertien wedstrijden te winnen.

RIDE Magazine
1 Reacties
Sorteer op:
25 oktober 2019 09:26
Volg de Pascal Ackermann fanclub nu op Instagram!

https://www.instagram.com/fanclub_pascal_ackermann/

Om te reageren moet je ingelogd zijn.