Circus-Wanty Gobert ook in 2021 op CUBE-fietsen
dinsdag 3 november 2020 om 18:05

Circus-Wanty Gobert ook in 2021 op CUBE-fietsen

Ook tijdens haar debuutjaar in de WorldTour zal Circus-Wanty Gobert met CUBE-fietsen rijden. Dat maakte het team bekend via een persbericht.

Voor Circus-Wanty Gobert zal het volgend jaar al het zevende seizoen zijn dat ze samenwerken met de Beierse fietsenfabrikant. “Met CUBE Bikes hebben we het geluk dat we onze renners in alle disciplines kunnen ondersteunen”, legt teambaas Jean-François Bourlart uit. “Zowel op de weg, in het veld als bij tijdritten kunnen we rekenen op materiaal van hoge kwaliteit. Het is voor ons zeer belangrijk om te kunnen vertrouwen op een partner die in ons project gelooft,” geeft hij aan.

Dat het team de opstap maakt naar de WorldTour is ook voor CUBE een unicum en een meerwaarde. “De voorbije jaren werkten we nauw samen met de renners”, vertelt Marcus Pürner, eigenaar van CUBE. “We hebben hun feedback toegepast in de ontwikkelingsprocessen van onze weg- en tijdritfietsen en zo onze modellen verder kunnen optimaliseren.” De R&D van CUBE beschikt intussen overigens over een eigen windtunnel.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.