Clement gaat plan smeden voor slotweekend Dauphiné
foto: Sirotti
woensdag 7 juni 2017 om 19:41

Clement gaat plan smeden voor slotweekend Dauphiné

Na een sterke tijdrit is Stef Clement opgerukt naar plek vier in het algemeen klassement van het Critérium du Dauphiné. De Noord-Brabander kan in Frankrijk zijn eigen gang gaan en wil kijken hoe ver hij in het klassement kan komen. “Ik ga niet zo maar laten lopen”, vertelt hij op de ploegsite van LottoNL-Jumbo.

Samen met de ploegleiding gaat Clement kijken wat er voor hem te halen valt in dit deelnemersveld. “Ik hoef niemand meer te bewijzen dat ik een goede tijdrit heb, maar als je er alles voor doet is het wel heel mooi dat het er dan ook uiteindelijk uitkomt. […] Ik ken mijn sterke en zwakke kanten, maar ik ga het natuurlijk niet zomaar laten lopen. We gaan met de ploeg een plan maken en het van dag tot dag bekijken. Dan zien we op zondag wel waar dat toe leidt.” De 34-jarige Brabander bewaart goede herinneringen aan deze koers. Hij eindigde al drie keer bij de eerste vijftien en won in het shirt van Rabobank in 2009 de slotrit.

RIDE Magazine
28 Reacties
Sorteer op:
8 juni 2017 08:46
En dan hebben de Tilburgers ook nog eens Timo Roossen. Mijn beide kinderen zijn ook in Tilburg geboren, dus daar hebben ze alvast een + mee verdiend. :)
8 juni 2017 11:08
Mooi, ik kijk er naar uit!
8 juni 2017 13:10
top 10 moet kunnen!

Om te reageren moet je ingelogd zijn.