Filippo Ganna verwijt zichzelf niks: “Een van mijn beste vermogens ooit getrapt”
foto: Cor Vos
zaterdag 18 maart 2023 om 17:22

Filippo Ganna verwijt zichzelf niks: “Een van mijn beste vermogens ooit getrapt”

Filippo Ganna eindigde vanmiddag knap als tweede in Milaan-San Remo. Alhoewel Ganna zichzelf niets verwijt, is hij na afloop toch een beetje teleurgesteld.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Ik ben een klein beetje teleurgesteld”, vertelt hij in het interview na afloop. “Maar tegelijkertijd voel ik ook blijdschap. Ik heb niets fout gedaan, denk ik. Ik heb een van mijn beste vermogens ooit op de fiets getrapt.”

“Ik verzamel veel tweede plaatsen, maar dit is toch wel een speciale. Ik moet mijn ploeg vandaag bedanken, zij hebben me de hele dag ondersteund. Gisteren hoorde ik dat ik een van de kopmannen vandaag zou zijn, en ik heb dat vandaag de hele dag ook zo gevoeld”, aldus de nummer twee.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.