Giant-Shimano met Degenkolb in Californië, Sinkeldam en Arndt in Duinkerke
dinsdag 6 mei 2014 om 13:06

Giant-Shimano met Degenkolb in Californië, Sinkeldam en Arndt in Duinkerke

Giant-Shimano heeft deze maand een druk wedstrijdprogramma. De ploeg is op meerdere fronten actief. Morgen staat er een selectie met onder meer Ramon Sinkeldam en Nikias Arndt in Frankrijk aan de start van de Vierdaagse van Duinkerke. Op zondag wacht in de Verenigde Staten de Ronde van Californië, waar John Degenkolb aan de start staat. Marcel Kittel rijdt vanaf vrijdag de Giro d’Italia.

In de Vierdaagse van Duinkerke (2.HC) gaat de ploeg voor dagsucces. “We gaan voor een etappezege. Het parcours ligt renners als Nikias en Ramon. Maar ook Jonas, die van ver gekomen is na zijn eerste overwinning in Sarthe,” zegt ploegleider Christian Guiberteau. Sinkeldam werd vorig jaar nog derde in de door Arnaud Démare gewonnen wedstrijd.

Selectie Giant-Shimano voor Vierdaagse van Duinkerke (7-11 mei)
flag-se Jonas Ahlstrand
flag-de Nikias Arndt
flag-nl Brian Bulgac
flag-de Johannes Fröhlinger
flag-fr Thierry Hupond
flag-my Sea Keong Loh
flag-us Tom Peterson
flag-nl Ramon Sinkeldam

In de Ronde van Californië (2.HC) heeft de ploeg meerdere doelen. “We gaan naar Californië met twee doelen, een etappe winnen met John en kijken wat de jongere renners kunnen doen in het algemeen klassement”, zegt ploegleider Aike Visbeek. “Lawson, Chad en Daan krijgen de kans om zich te laten zien. Na de tijdrit en de bergrit kijken we wie onze kopman is voor het algemeen klassement.”

Selectie Giant-Shimano voor Ronde van Californië (11-18 mei)
flag-us Lawson Craddock
flag-nl Roy Curvers
flag-fr Thomas Damuseau
flag-de John Degenkolb
flag-us Chad Haga
flag-za Reinardt Janse van Rensburg
flag-nl Koen De Kort
flag-nl Daan Olivier

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.