Giro 2024: Meerdere valpartijen tijdens tijdrit, onder meer Van Dijke en Lund tegen de grond
Van Dijke in actie - foto: Cor Vos (archief)
vrijdag 10 mei 2024 om 14:13

Giro 2024: Meerdere valpartijen tijdens tijdrit, onder meer Van Dijke en Lund tegen de grond

De tijdrit in de Giro d’Italia is nog maar net begonnen, maar er zijn al een aantal renners gevallen. Tim van Dijke en Tobias Lund Andresen zijn de eerste slachtoffers. De twee konden hun weg wel vervolgen.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Lund ging onderuit in een bocht die helemaal in het begin van de tijdrit ligt. Er is een zebrapad geschilderd in de bocht, maar het is niet meteen duidelijk of dat de oorzaak is van de valpartij. Daan Hoole geraakte ook in de problemen in die bocht, maar kon – ondanks een stevige zwieper – de val toch nog vermijden. Waar Van Dijke is gevallen, is niet duidelijk.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.