Keukeleire: “Het team was uitmuntend”
woensdag 17 maart 2010 om 19:58

Keukeleire: “Het team was uitmuntend”

Jens Keukeleire glunderde na zijn indrukwekkende sprint en dito overwinning in Nokere Koerse. De nog steeds maar 21-jarige Belgische neoprof pakte al zijn vierde overwinning van het seizoen, na zijn zege in de GP Le Samyn en na zijn etappewinst en eindoverwinning in de Driedaagse van West-Vlaanderen. “Wat de jongens allemaal voor mij gedaan hebben, is ongelooflijk”, verklaarde de winnaar bij De Morgen.

“Ik word niet onder druk gezet vanuit de ploeg en mag mijn eigen ding doen. Ik had er dan ook geen enkel probleem mee gehad, mochten we de kaart van Kevyn Ista getrokken hebben. Maar ze wilden voor mij rijden. Ik voelde me niet supersterk, maar mijn team was echt uitmuntend. Wat die jongens allemaal voor mij gedaan hebben is ongelooflijk”, aldus de West-Vlaming.

“Na afloop van de Driedaagse van West-Vlaanderen stelden de journalisten al dat ook Nokere Koerse iets voor mij zou zijn. Bergop en dus een sprint op volle macht, hellend maar met kasseitjes: het heeft wel iets. Met drie zeges was mijn seizoen al geslaagd, maar nu doe ik er weer eentje bij. Ik ga nu eerst genieten. We zien wel wat de toekomst brengen zal”, besloot Keukeleire.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.