‘Martijn Keizer verlengt contract bij Belkin/Lotto-Brandloyalty’
donderdag 14 augustus 2014 om 09:39

‘Martijn Keizer verlengt contract bij Belkin/Lotto-Brandloyalty’

Martijn Keizer kan de komende weken een tweejarige contractverlenging onder ogen zien. De Groninger stapte in februari van dit seizoen over van het Begische Veranclassics-Doltcini, daar Belkin in het prille voorseizoen al krap in de renners zat. De Nederlandse ploeg is echter blij met de verrichte arbeid van Keizer dit seizoen, zodat hij zijn aflopende contract met twee seizoenen kan verlengen. Dat meldt RTV Noord.

Keizer tekende aan het begin van dit seizoen een eenjarig contract met een optie op een tweede jaar. Door het afhaken van Belkin als hoofdsponsor, kwam die optie te vervallen. Desondanks kan hij zijn contract verlengen en zal de ploeg hem binnenkort een voorstel doen tot een nieuwe verbintenis.

Eerder verlengden kopmannen Robert Gesink, Wilco Kelderman en Steven Kruijswijk al hun contract tot en met 2016. Daarnaast hadden Barry Markus, Tom Leezer, Paul Martens, Laurens ten Dam en Nick van der Lijke nog een doorlopend contract. Sep Vanmarcke en Moreno Hofland tekenden eerder dit seizoen al een contract tot en met 2016. Daarmee komt het rennersbestand, inclusief Keizer, voor Lotto-Brandloyalty in 2015 nu op elf renners.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.