Mathieu van der Poel tweede bij rentree: “Naar verwachting”
foto: Cor Vos
zondag 26 december 2021 om 16:55

Mathieu van der Poel tweede bij rentree: “Naar verwachting”

Mathieu van der Poel moest zondag alleen Wout van Aert voor zich dulden in Dendermonde. Een prima prestatie voor de Nederlander, die zijn rentree maakte in het veld. “Dit is naar mijn verwachting”, zo vertelt hij na afloop.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“De eerste helft van de cross ging okay, de tweede helft ging het steeds wat minder. Ik begon wat moe te worden, en op sommige stukken trapte ik snel op mijn adem. Daarom moest ik op een gegeven moment kiezen voor een tempo dat ik vol kon houden”, gaat hij verder.

Met vertrouwen kijkt MVDP dan ook uit naar de komende veldritten: “Het kan snel gaan met de conditie. Zeker als ik zo wat parcoursen tref die me goed liggen. Dendermonde was wat betreft een pittige om mee te beginnen.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.