Mathieu van der Poel verkent alvast de Vlaamse wegen
woensdag 27 februari 2019 om 17:09

Mathieu van der Poel verkent alvast de Vlaamse wegen

Hoewel Mathieu van der Poel zaterdag niet aan het vertrek staat van Omloop Het Nieuwsblad, was hij vandaag wel mee op verkenning met zijn ploegmaats bij Corendon-Circus. Zo kan hij vast proeven van de wegen en beklimmingen, die hem later dit voorjaar ook worden voorgeschoteld in de Ronde van Vlaanderen.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Van der Poel reed drie dagen geleden nog de slotetappe van de Tour of Antalya, vandaag trok hij echter zijn nationale driekleur alweer aan voor de verkenning van Omloop Het Nieuwsblad met Corendon-Circus. Medio december maakte hij weliswaar al bekend dat hij niet aan de start staat van het Belgische openingsweekend, maar omdat de Ronde van Vlaanderen ruim een maand later wél in zijn agenda staat, kon wat parcourskennis alvast geen kwaad.

In andere media maakte de Nederlander eerder deze week namelijk al bekend dat hij slechts enkele hellingen uit de Ronde van Vlaanderen kende; hij was ze niet of lang geleden opgereden. Met ploegmaat én tweevoudig winnaar van de Ronde Stijn Devolder zit Van der Poel in elk geval niet verlegen om een ervaren aanspreekpunt.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.