Menchov klaar om te tekenen bij Katusha
donderdag 17 november 2011 om 13:34

Menchov klaar om te tekenen bij Katusha

foto: Sirotti

Volgens Biciciclismo wil Denis Menchov binnenkort een contract tekenen bij Katusha. Het enige wat nog tussen hem en de Russische ploeg staat, is het management van de formatie. Dat leest de Spaanse site in het dagblad Moscow News.

“Persoonlijk ben ik klaar om te tekenen”, vermeldt de huidige Geox-renner. “We hebben de fundamentele aspecten van het contract bediscussieerd. Alles hangt nu af van de beslissing van het team. Katusha is erg geïnteresseerd en ik heb al vaak gezegd dat ik dat ook ben. Het is de juiste keuze voor mijn carrière.”

De toekomst van Menchovs huidige team, Geox-TMC, hangt af van de beslissing van mogelijke sponsor Venezuela. De Rus zou graag Dimitri Kozontchuk en Mauricio Ardila, met wie hij ook bij Rabobank reed, meenemen naar zijn nieuwe ploeg. Hij begrijpt echter dat dat lastig wordt. “Nu de herfst al bijna afgelopen is zit alles al vol en Katusha is geen uitzondering. Alles wat ik kan zeggen is dat we erover zullen praten.” Katusha heeft voorlopig 28 renners onder contract staan voor 2012.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.