vrijdag 12 juli 2019 om 20:00

Mike Teunissen viert feest ondanks vroege val: “Heb wat last van mijn pols”

Video Podium (Dylan Groenewegen) en jodium (Mike Teunissen) voor Jumbo-Visma vandaag. Door een vroege val in de 230 kilometer lange rit naar Chalon-sur-Saône moest Teunissen bijna zes uur op een gekneusde pols leunen. Na afloop bleek de zege van Groenewegen de beste pijnstiller voor de Limburger. “Wij weten gewoon dat hij de snelste is.”

De sprintvoorbereiding verliep opnieuw niet vlekkeloos. In het gedrang om de beste positie verloor Groenewegen het wiel van Teunissen. “Zijn sprint ging hij niet vanuit een ideale positie aan, maar ook dat kan hij”, lacht Teunissen. De ritwinnaar van Brussel viel in de beginfase van de wedstrijd over de fiets van Tejay van Garden. Door die val blesseerde hij zijn pols.

“Ik heb er zes uur van mogen nagenieten. Eigenlijk kan ik er niet op steunen. Ik hoop dat het morgen beter gaat. Het is wat gekneusd, maar ik was eigenlijk bang dat ik nog iets ernstigers had omdat de pijn maar niet wegtrok. De dokter heeft het net gecheckt en die heeft gezegd dat het mee gaat vallen.”


Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.