Muur van Geraardsbergen krijgt plekje in Driedaagse De Panne
vrijdag 11 december 2015 om 16:05

Muur van Geraardsbergen krijgt plekje in Driedaagse De Panne

De openingsrit van de Driedaagse De Panne-Koksijde krijgt een mooie toevoeging. De Muur van Geraardsbergen wordt in de veertigste editie tweemaal aangedaan, voordat het peloton koers zet naar Zottegem.

De openingsetappe gaat van start in Plopsaland in De Panne, zo meldde de organisatie in Het Nieuwsblad. “De Driedaagse De Panne-Koksijde is bij veel wielrenners door de jaren heen een doel op zich geworden, al kan onze rittenkoers nog steeds perfect fungeren als dé ultieme voorbereiding op de Ronde van Vlaanderen”, aldus Johan Van Hecke, die namens Panne Sportief het woord voerde.

De Driedaagse De Panne-Koksijde wordt verreden van 29 tot en met 31 maart.

RIDE Magazine
4 Reacties
Sorteer op:
11 december 2015 18:55
Kan niet wachten om 'Toppers' hier weer te zien rijden. Toppers tussen aanhalingstekens omdat niet iedereen hier rijdt.
11 december 2015 19:38
De Panne is juist een koers voor subtoppers geworden. De toppers starten hier de laatste jaren niet of rijden mee als voorbereiding (behalve Kristoff dan).
11 december 2015 21:02
Ik vind het door zijn opzet (een rondje in 3 dagen met een afsluitende tijdrit) een erg leuke ronde. Leuker dan de meeste eendagswedstrijden in Vlaanderen.

De toevoeging van De Muur is leuk, ik hoop dat hij een beetje in de finale zit. Het is vanaf Geraardsbergen natuurlijk maar een kilometer of 25 naar Zottegem, maar rechtstreeks rijden doen ze zelden in de Vlaamse wedstrijden. Maar in de laatste 40km zou al mooi zijn (als er dan nog wat lastigs na komt).
11 december 2015 21:19
Begrijp nog steeds niet dat De Muur ontbreekt in de 100ste RVV.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.