Nuyens: “Voorkeur voor Quick-Step”
vrijdag 27 augustus 2010 om 12:58

Nuyens: “Voorkeur voor Quick-Step”

Nick Nuyens moet vertrekken bij de Rabobankploeg en heeft niet te klagen over belangstelling. De Belg staat in de belangstelling van Saxo Bank, Cofidis en Quick-Step. Aan Sporza liet de renner weten graag voor de start van de Vuelta een beslissing te willen nemen, hoewel hijzelf toch al er min of meer zijn keuze heeft gemaakt.”Mijn voorkeur gaat uit naar Quick-Step.”

“Bij zowel Quick-Step als Cofidis waar ik eerder reed, ben ik in de beste verstandhouding weggegaan. Kom ik bij de bus, dan word ik begroet als een vriend. En nu toont Patrick Lefevere weer interesse. Ik voel me gevleid.”

Nuyens kan niet echt terugkijken op een gelukkige periode bij Rabobank, in de twee jaar dat de Belg voor de Nederlandse ploeg reed had hij veel pech. Met name dit (voor)jaar was Nuyens weinig in de finale van voren te zien. “Ik heb dit voorjaar gebaald. Ik was klaar voor een goed voorjaar, maar het werd een ‘strontjaar’, door pech, ziekte en valpartijen.”

“Iedereen zag hoe sterk ik reed. Dat hoor ik nu ook nu ik onderhandel. Goed gereden, maar zonder uitslagen. Daar koop je dus niks mee. En dat speelt toch mee in de onderhandelingen. Mijn marktwaarde is niet meer wat ze was.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.