Rohan Dennis verlengt contract bij BMC
foto: Sirotti
maandag 13 juni 2016 om 09:29

Rohan Dennis verlengt contract bij BMC

BMC heeft Rohan Dennis langer aan zich weten te binden. De ploeg meldt vandaag blij te zijn de een nieuwe verbintenis van de Australische tijdrijder. Over de lengte van het contract doet de Zwitsers-Amerikaanse ploeg geen uitspraken.

“Rohan heeft enkele fantastische overwinningen behaald sinds hij bij ons rijdt in 2014, waaronder de openingstijdrit in de Tour de France 2015 waarna hij de gele trui mocht dragen. Het is een organisch besluit om een renner van dit kaliber in ons team te houden”, laat teammanager Jim Ochowicz optekenen in het persbericht van de ploeg.

“Ik ben nu bijna twee en een half jaar bij deze ploeg, laat Dennis weten. “Ze hebben mij ondersteund bij alles wat ik heb gedaan. Van het uurrecord tot mijn tijdrit voorbereiding. Zelfs tijdens de periode van ziekte dit jaar, hebben ze mij altijd gesteund. Het is een fantastisch team en een prachtige plek voor mij”

Dennis maakte in 2014 een ongebruikelijke tussentijdse overstap van het toenmalige Garmin-Sharp naar BMC. De transfer vond in augustus plaats, halverwege het seizoen. Dennis droeg dat jaar in de Eneco Tour voor het eerst het shirt van BMC.

WielerFlits maakte in 2014 onderstaande reportage over de tussentijdse overstap van Rohan Dennis.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.