Slechts één plaats over bij Omega Pharma-Quick Step
maandag 2 september 2013 om 11:23

Slechts één plaats over bij Omega Pharma-Quick Step

OPQS

foto: Sirotti

Na de komst van Wout Poels en Janier Acevedo vertelde Patrick Lefevere dat OPQS maar één plaats meer vrij heeft binnen zijn team. “Ik zal meer mensen moeten ontgoochelen dan ik tevreden kan stellen”, gaf de CEO van Omega Pharma-Quick step mee. Dat staat te lezen in de Belgische krant Het Nieuwblad.

Met de twee nieuwkomers heeft de Belgische formatie de selectie voor 2014 bijna rond. “Al die renners die ik wilde houden, hebben bijgetekend”, vertelt ­Lefevere. “Er is nu nog één plaats vrij. Dan heb ik voor volgend jaar 29 renners, één minder dan het maximaal toegelaten aantal. Maar die dertigste plaats laat ik graag open voor opportuniteiten. Zo hadden we dit jaar bijvoorbeeld nog plaats om Alessandro ­Petacchi aan te trekken.”

Voor die laatste plaats bij Omega Pharma-Quick Step zijn veel gegadigden. De grootste kanshebbers voor het laatste plaatsje zijn Igor Anton, Thomas De Gendt en Jan Bakelants volgens de Belgische krant.

Nieuwkomers voor 2014:
Wout Poels <= Vacansoleil-DCM Janier Acevedo <= Jamis - Hagens Berman Julian Alaphilippe <= Etixx-Ihned Mark Renshaw <= Belkin Pro Cycling Team Rigoberto Uran <= Team Sky

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.